Diskuze

Nebo Kožuch ty radši se nefoť bo by jsi Kryštofovi tu fotku zkazil

Jinak Peňa hoď foto Táta ze synem, ať to tu můžu dát, Kožuch mi též pošle nějakou fotku z Kryštofem a dáme to tady.

Michal vpráci jsem Ti říkal Eurosport2 dneska tam je v 20:00 ještě jeden zápas. Semifinále bude masakr.

Už to bylo!!! Jsme v semifinále!!

Na cem to je ?

Ano přesně tak, žádný balón pro ně nebyl ztracený. Díval jsem se na to. Hlavně ta taktika Powerplay byla správná. super futsal. Něco jsem odkoukal, tak snad využijem.

Paráda. ČR - Italie 3-3, 3-1 PK. Naši jezdili od první do poslední minuty.

Nový Sazebník vydán

Kdo měl žlutou za nesportovní chování? já 2 , kožuch, macura, přiznání je polechčující okolnost.

No to je dobrý nápad jelikož tam je většinou po 1 žluté kartě jen já mám 4 tak se to dá i pozpátku bohužel hříšníky je třeba trestat. Tož chlopi na nový sazebník se Těšte. Jinak Sazebník se bude ukazovat pouze přihlášeným uživatelům čili jen Těm hráčům co jsou v týmu.

To jsi mi vzal přímo z pusy. Souhlasím. Dále jsem měl v návrhu: ŽK za nesportovní chování 50.- , ČK za hrubé NCH 100,-. Ale až od teď. To abychom Tě Martine finančně nezrujnovali.

Jelikož často rozehrávámě špatně auty jsem nucen jako pokladník na to reagovat. Za každý špatně rozehraný aut se do poklady hodí 10kč.

ty hádky pomažu bo můžu

Jo nebudem se hádat, já jsem pro přátelák. Jako jeden z mála týmu byla Dubina na hřišti vpoho.. o některých ostatních týmech se to bohužel říct nedá

Ahoj všichni. Rád bych ukončil tuto dizkuzi o tom kdo co odchodil a kdo né. Každý to pochopil jinak, než jak to bylo ve skutečnosti myšleno.Už vůbec se nebude hrát žádný přátelák na to, aby někdo něco někomu dokazoval. Pokud si ho domluvíme tak jen proto, abychom si zahráli futsal a pobavili se, od toho se to jmenuje PŘÁTELSKÉ UTKÁNÍ. 14.2. je dobrý termín. Zjisti Martine ( Dubina ) jestli se vám bude po Okresu chtít a já zjistím jak je to na naší straně.

Šachťor vedl 3:1

ta devítka je můj kámoš, znám ho dlouhá léta...nevíte jak hráli bufu a šachťorem?

vraitl se jim nejlepsi hrac to cislo 9, byl dlouho zraneny myslim ze koleno a ted se vraci, bez neho neuhrajou vubec nic

Tak vzestup nemyslím si, že hrály nějaký zazračný futsal. Ale třeba na posl. Zapasy vzaly nové hráče. Takový tým, bysme porazit měli jak vy tak my. A máš pravdu hrály to jak řezníci.
Kategorie: futsal
Návštěv: 93050
Dnes: 0
Online: 2
no spis by to chtelo Krystofa s biologickym otcem