Diskuze
Dalik by se spis mel naucit jak dat nohy k sobe, aby ho Svajdic nemohl vykourit balonem mezi nohama

Ahoj Chlapi,dnešní den byl jak vystřižený z futsalové knihy,jak se má hrát futsal.Všechny hodně chválím že to nevzdali,a dali do toho všechno a bojovali až do konce a zaslouženě jsme získali 9 bodů.Doufam že příšti rok bude už ten správný na postup do vyšší soutěže.
A co tak este pocitat ubehane metry? Co? Z rozpoctu se zaplati krokomery

Jooo videl. Podle vseho se mam jeste co ucit od Mistra
Prehodnotim sva slova,a mohli by se i presne prihravky zpoplatnit plus by zenske pocitaly procentualni uspesnost prihravek
At se nam kasa diky M I S T R A poradne plni 
Tak znáš to ne já na bráchu brácha na mě

no nahral ale na dva..na kolik jsem ti musel nahrat ja

Kura vidím, že Mistrovi se zas něco povedlo tak toho bude plná diskuze
právě Dalík vůbec nevím kdo ti dneska nahrál na ty dva góly 
jinak Honzik priste te naucim nahravku na gol z dlouheho pasu, zady ke spoluhraci a navic patickou ( no vsak jsi to urcite videl v 3 zapase
)
vis jak kdyz se ty asistence zavedou at muzes byt aspon druhy

jo chlapu konecne to stalo za to..i to skore jsme si konecne vylepsili a posunuli se nahoru..asistence by jsme zavest mohli skoda Svajdik ze to nevyhrajes
jo gooly byly pekne ne jen ty moje
mohlo jich byt i vice,ale jsme spokojeni...Pristi rok neni co resit.tak hele behat se melo pokud by nebzlo 9 bodu vsichni jste to pochopili jak se vam hodilo ze budu behat ikdyz tech 9 bodu ziskame

Jsem rád, že se dařilo
Co vyběhnutí do sněhu v trenkách? 
zápasy aktualizované zápasy
Diky Martin

Chtěl bych dneska poděkovat mančaftu za 9bodů, jsem rád, že každý si dneska může říct, že tam nechal všechno. Hlavně první zápas první poločas takovým směrem by se naše hra měla ubírat, byla to krása. Nový útočník Mates paráda, myslím, že Ti co dneska nebyli mají hozenou rukavici, jelikož Ti lidi co dneska hráli tak hráli
. všichni si výborně rozuměli makali a tak to má být dík z 9 bodů, nebojte všechny zkasíruju!!!
For ŠVAJDIČ - od příšítho turnaje budem psát i asistence já to tady zakomponuju do statistik, jen se budete muset asistence hlásit....

Jedna basen chalani,jedna basen to dneska byla! Fakt parada. Galakoncert!
Dali jsme do toho vsechno,hlavu,fauly,nahravky,Radkove "cik-cak" narazecky,strely "Ten Daliboruv plachtak z poloviny hriste na ktery srali vrabci nepocitam"
A hlavne jsem hrali naplno! Ja jsem sam dal dva sprinty a plice mi sli do vecnych lovist a sel jsem sednout
Kazdeho urcite ted mrzi ze jsme to zadrbali v predeslych zapasech,snad jsme se do budoucna ponaucili z nasich chyb,neleknout se soupere "tech slabsich"a v dalsi sezone budeme hrat stabylneji s dobrym vysledkem. Dnesni dve ctverky si vyborne rozumeli. Novy hrac "Mates" zahral na vybornou! Chci podekovat Vsem. Dik Švajdič PS:A mam prosbu,budeme pocitat i asistence???
Kdyz mi napadaji goly.. 
Chlapi stale jsme nedostali navrhy loga od tech kteri slibovali a ani fotky z posledniho turnaje...kdyz tak to staci donest uz to tam nahrajeme...
Když budem bojovat jak na prvním turnaji a nebudem hrát jak lemry tak šance určitě je

je sance se o par mist posunout tak doufam ze se to podari
Kategorie: futsal
Návštěv: 93065
Dnes: 0
Online: 1

Jooo jak si na to vzpomenu...