Diskuze
ale fandit vam budu furt srdci neporucim

delate z toho vedu,ja uz zadny dres oblekat nebudu...hrat ligu za jiny tym me nikdy ani nenapadne...takze pro vsechny a oficialne, aby nebyly zmatky za Pegasus uz hrat nebudu ne ze bych nechtel, ale nebudu
Michal rekl ze konci a proste nechce a nebudeme rozebirat proc..samo kdyz zmeni nazor je vitany..momentalne s nim pocitat nebudeme!
prihlasit se muzes
jsem te dal pryc jen ze sestavy! Ale mas cas jeste oblect ten spravny dres. Pober koule a hrej za nas. Nebo nam rekni duvod proc nechces hrat za nas? A pochopime to.ja a hrozba???

Jsi pro nás hrozba,pochop to

ok uz se ani neprihlasuju jako neclen
...delate jako bych sel hrat za New desing...jdu si jen zahrat a nechci vam delat bordel v sestaveKlimoš kdyby jsi dojel na bazaly tak by To vypadalo asi tak. "Mišanku nastav jim prdel naaastav jim prrrdel"

messi budou jen vrchy..trenky si vsichni vemte
Elnino, smaz NECLENA - Klimose...
Tak Kačer bude dneska na 100%.Dresy budou?
cim jste proboha sokovani to si nemuzu hrat (jako neclen)jen tak pro zabavu

Po postupu BARCY do finále jsem nahecovaný jako nikdy tak snad bude zítra pěkně

zítra má být 12° takže pohoda jak nebude pršet tak není co řešit!!
To doufam,protoze nechci byt nemocny.V takovem pocasi bych nesel.Tak to muzem posunout na patek do haly ne.
zítra ve 12h se rozhodne jestli se bude hrát.
Trulliho bych nasadil na Klimoše ať se o něho postará
Jinač to snad vyhrajem,nechci poslouchat na treninkách jak brečíte že se vám v práci smějou!!!
PS: Hraje se za každého počasí?Protože jestli bude zítra tak jak dneska tak to nevidím moc dobře...!!!info!!!
Hoši ohledně zítřku, nikdo to neberte na lehkou váhu! Proti nám nebudou hrát žádne mula, ale hráči co to opravdu hrát umí. Pozbírali hráče z celé firmy, takže žádní nazdárci. Takže je duležité hlavně vyhrát! Nebudu to pak poslouchat v práci. Další věc nastoupí proti nám Klimoš, jsem sice šokován, ale pančovaná finská vodka se taky dělá. Takže zítra zodpovědně. Jako bankéř pokud bude výhra zajistim na chatu 2 sedmičky něčeho dobrého!!
nedohoda - pegasus - 2:0
roub "B" - pegasus 3:2 Vrška(Kožušník),Mičkal(Vrška)
ŽK: Mičkal
ČK: Mičkal
hoši za tu ČK kartu se omlouvám, kvůli mě jsme prohráli!!

Kategorie: futsal
Návštěv: 93065
Dnes: 0
Online: 5

Však ty příjdeš až budeme hrát 1.ligu