Diskuze
Majklos budes muset jit sedmeho na zapas zatim newim jak s tym kolenem lepsi uz to nebude takze delsi dobu pouza
Všem přeji do Nového roku mnoho osobních i sportovních úspěchů, pevné zdraví a usměv na tváři. Vše nej!
taky borci všechno nejlepší a srtašně moc krásné a příjemné vánoce

Čau chlapi. Přeji Vám taky Šťastné a Veselé Vánoce

Přeji všem šťastné a veselé.....

+ bych chtel pochvalit cely team ... ikdyz obcas to vre tak jde videt ta supr parta, ktera se dokaze pobavit ale take pohecovat a obcas zdupat
a tak to ma byt
take zaslouzi pochvalu realizacni team tim myslim sudiho a vsehny kdo se staraji o chod teamu a stranky
) jen tak dal a doufam ze na konci sezony budem zapijet postup !!
.. PS: dlouho jsme netrefil tycku :Dhej tak ja si myslim ze:
1) Mičkal - tahoun teamu! dava dulezite goly a neboji se vyhecovat team!
2) Jochym - ma presvedsive vykony, chytne obcas nemozne! ale obcas pusti naprostou katastrofu ale hold golman si to musi obcas vybrat
)
3) Dalibor - ma prehled, umi zakoncit ale obcas se moc vychvaluje :D:D:D
Když se ti nedaří, tak se vztekáš! A tvou hru jsem pochválil, tak se nevztekej!

dobrou
no hrajes uplne na pi.u jeste ani nerespektujes davida villu
A v čem se vztekám?Řekněte mi co dělám špatně ať vím v čem se zlepšit???Nemyslím si,že bych hrál nějak špatně...
Chlapi, tedkom se zdrzim hlasovani, nechodim na treninky, byl jsem pouze na jednom zapase se podivat, duvod zranene koleno, jiste vsichni vite
a proto si myslim, ze by to ode mne nebylo objektivni...Od kapitána A týmu bych čekal obšírnější hodnocení.
Těžko vybírat, všichni futsalem žijem, někdo vic, někdo míň, ale dohromady žijem pro tým.
1. Mičkal - bere vážně každý zápas, trénink či přátelák, těžce prožívá úspěch i neúspěch, prostě vždy na 100% ( krom toho je rozhodčí, takže trochu protekce tam je)
2. Martiník - rovněž vše bere vážně, dře v každém utkání, chce být za každou cenu prospěšný týmu, i když se mu zrovna nedaří, prostě nic neodflákne.
3. Macura - zapůsobil na mě v mistrácích bojovností a i on dřel pro tým.
Dále bych chtěl vyzdvihnout Švajdu, Hrabčáka, Tobiho, Messiho( ale moc se vzteká), ale tak bych mohl vyjmenovat celý tým.

1.Mickal 2.Tobias 3.Jochym
Kacer v klidu se lec na ten turnaj je domkuveny
Lada
1. Tobi -- skryty talent
2. Micka -- Tahoun tymu
3. Dalibor -- Univerzal jak dobry utocnik tak i obrance.Proste kvalita

hlasovat

Jeste ti dam vedet tyden dopredu majklos uvidim jak to bude dal s tym kolenem pomaly jde s tym hybat ale otika porad uvidim dam urco vedet

1.misto Mickal - bojovnost,srdcar je na vsech akcich a trenincich,tahne nas tym
2.misto Kratina - dle meho nazoru momentalne nejlepsi obrance a podporuje skvele i utok
3.misto Jochym - drzi nas tym a kdyz ma svuj den vychyta vse
Kategorie: futsal
Návštěv: 93065
Dnes: 0
Online: 1

V sobotu si přineste pitný režim, bude chytat, mimo Michala i Domes. V pátek přineste příspěvky! Martin je vybere.