Diskuze

Cest chalani, nebyla by moznost nekde jit si zakopat do haly? Jelikoz cekat az do zari docela vopruz..

to Michal brzo vzdáváš boj, konkurence Ti neužkodí ne? mi máme taky konkurenci když nabíráme nové hráče, a navíc dva golmany potřebujem..

Tak to si hledám nové angazma.

Jasné Tobi ho znal už davno, ale tak jak jsme seděli na pískovišti u Tobiho tak jsme ho zlanarili ještě i s Kempicem a Kubou. Pak jsem ho viděl chytat v těch Darkovicich kde skončili třetí a jako, že pecka. A hlavně je to dobry kluk

chytal kdysi druhou ligu futsalovou myslím za united frýdek místek...https://www.facebook.com/GiovannLadyiVanBalu

Koho?

jinak od nového sezóny máme další posilu po Kempičovi se mi a Tobimu povedlo získat konkurenci Michalovi do brány

diky moc

Ale messi on tam nebyl s naším tymem to byl jiný turnaj, tam kde vyhrál jsem s Jiřím piskal dva dny.

Taky gratuluji

Gratulace

Velká gratulace Tobi!!
Nejlepší hráč Darkovice 2012!
Turnaj 48 týmů za slovenska, polska, česka a
z Frýdku - Místku.
Ovšem poplatky za úspěch Tě neminou.

Priste skopu vsechy co 16 hodin pred zapasem napisou ze nhejdou.... ve 40 stupnich v 7 se neda.... nasrat na vsetkych

Majklos ale plis dej tam trosku cenzuru :D:D... prece nemuzu mit ostudu kde se podivam :D

Poprosim nahrejte vsechny fotky z akce na ulozto a pod. Udelam z toho video s hudbou a pak to rozsirim

Super akce!

Až se dám trochu dohromady, tak napíšu schrnutí na čem jsme se dohodli a podobně.

Kategorie: futsal
Návštěv: 93050
Dnes: 0
Online: 1
tak tak...sel bych tez ! :D