Diskuze
Hlaste se i na přátelák! Bude to poslední ostrý test před mistráky, po něm se utvoří zakladní dvě čtverky, které začnou ročník!

Jirko prosimte vem mi na trenink ty fotky z chaty prosim ja z toho udelam prezentaci

Nevíte někdo co a jak Balu? Dlouho jsme ho neviděli.
27.10 1. - 3. kolo Okresní přebor vložen do kalendáře
jsem tam
Na listopad vložen turnaj.
Tak určitě

Já chci taky mikču, nebo bundu s logem našeho klubu..Chci být hrdý na tento klub a nosit jej hrdě na prsou

Mimochodem, když jsme u těch dresů, někdo opět odcizil, nebo nedej bože ukradl černé trenky!
Kdopak je má??? 
Tome, platba přišla. ( Vaňous )

Já se jen ptal, které se vám líbí.
O kupování nebyla vůbec řeč. Uvidíme jestli něco dostaneme z Pega a pak se uvidí. 
joo mikče by byly supr
..dresy jsou a pravda ze skoro jako nove !
)Taky souhlasím,dresy máme pěkné a stejně většinou hrajem jen v těch černých.Podvlíkací trička jsou supr a mikina taky není špatný nápad

Mám stejný názor jako Kožo!! myslím že dresy máme luxus to už raději buď mikiny s logem pro všechny v týmu a jiné věci..
cerveno modre nic moc..ty modre jsou dobre..ale muj osobni nazor je ze mit 3 sady je az moc luxus
na to ze jsou temer vsechny jako nove
radsi bych asi poridil treba jine vybaveni.napr pro me co jsme kupovali ty trika pod dresy to ma vyuziti maximalni a bylo to bych rekl supr..ale to je jen ciste muj nazorMám dva nike dresy doma, a jak říkám joma se v kvalitě materiálu a hlavně odváděni potu nemůže s nike rovnat..
http://www.bigfotbal.cz/sady-dresu-pro-kluby/c-1588/
Tady jsou sady barvy trenek a stulpen si můžeš vybrat jakoukoliv kombinaci...
Modré vybrala Zlatka.
Ceny jsou stejné. Najdi nějakou sadu a dej odkaz.
Kategorie: futsal
Návštěv: 93064
Dnes: 0
Online: 2

Balů žije ale má noční