Diskuze

Klidně budu mít 22 - mé vysněné číslo a podávat Vám jako nováček pití a ručníky

Marcel smůla máme jen 2-16 pro hráče

Čaute, mohl bych mít prosím 22? Je to moje oblíbené číslo. Díkes Marcel

Čísla dresů pro Okresní přebor sezóna 2012/2013
1 - (pravděpodobně Balko Jan)
2 - Šik Jakub
3 - Švajda Jan
4 - Peňáz Lukáš
5 - Kempa Roman
6 - Kožušník Dalibor (ZK)
7 - Mičkal Martin (K)
8 - Tobiáš David
9 - Kratina Jan
10 - Macura Radek
11 - Martiník Ivo
12 - Vrška Lukáš
13 - Modelský Michal
14 - Vaněk Tomáš
15 - Janko Gregorz
16 - (pravděpodobně Pekař Marcel)
23 - Jochym Michal

OK budu to kontrolovat.

Jiříku odesláno

Vložen termín 4. - 6. kola, 3.11. sobota od 8:00, hala Mittal Varenská. Tak si to zapište do kalendáře.

Tobi v poho, to jen kdyby se mu chtělo občas přijít. Je nás dost. Jak jsem psal, teď už jen mimořádný talent.

Messi, já vím, že na tebe je spoleh, vždyť jsi úřadující spolehlivost z loňského roku.

Dík Jiříku.V pondělí to odesílám

no jak tam pises ze rezervujes misto pro meho brachu tak to misto muzes nekomu pustit brcha toho ma mnoho a rikal ze by rad ale jak uz by mohl bo nema tu smlouvu tak hold zas vubec nestiha ...

Dnes jsem odeslal členské příspěvky.
Všem mimo: Balu, Ondruš, Kačer.
Ty zašlu po zaplacení příspěvku na ročník 2012/2013.
Podmínečně uhrazeno:Messi
Ten uhradí příspěvek v pondělí.

Máš pravdu, ale myslím si, že jsme skvělá parta lidí, která potáhne za jeden provaz. Pokuty obnoveny, pak se propijí.

Jinak v Sazebníku je nasbíraných 950Kč(na vánoční akci)....ode dneska obnovuju pravidlo hlášení se na zápas trénink přátelák a to vždy nejpozději dva dny před akcí do 20:00....trest je jasný 20kč platí to od pondělí

Samozřejmě důležitá pro trenéra je účast na trénincích

Včera jsme přibrali nového člena, dva si to ještě rozmyslí a rezervaci místa má i brácha od Tobiho. Tom H. si dává zatím pauzu a Ondruš je nezvěstný. Tímto je soupiska klubu pro letošní rok uzavřena. Bereme jen mimořádný talent!

Cíl pro letošní rok se nemění - záchrana.
Program pro letošní ročník je daný, 30 utkání okr. přeboru, pohár FAČR, nějaké turnaje a na konci ročníku třídenní pobyt na středisku Bílá. Trenéra máme na celý ročník. Je to nadšenec jako my, tak ho respektujme.
Tak ať nám sezona vyjde.

Škoda

No vase prdele a ... tam davat nebudu :-D

hej Majklos ale cenzuruj to joo ...vis ze sem byl ten jeden den celkem neslusny

Alespoň tak.
Kategorie: futsal
Návštěv: 93050
Dnes: 0
Online: 4